Zâmbetul care a cucerit lumea: Julia Roberts, fermecătoare și la 50 de ani

A devenit atât de celebru de-a lungul anilor, încât nu-i deloc surprinzător că este elementul central al celei mai noi campanii în care apare Julia Roberts. Actrița în vârstă de 50 de ani, ambasador al mărcii Lancôme din 2009, este protagonista unui scurt clip realizat în această vară pentru promovarea parfumului "La vie est belle". Materialul video va fi lansat luna aceasta, informează Daily Mail.

Înainte de debutul clipului, programat pe 26 august, Lancôme a dat publicității câteva imagini teaser care dezvăluie mai multe secvențe din timpul filmărilor. Noua reclamă a fost realizată de regizorul francez Bruno Aveillan, iar fotografiile au fost făcute de Alexi Lubomirski.

În secvențele teaser, Julia apare pe esplanada Trocadero din Paris, în fața unei mulțimi de figuranți îmbrăcați cu stil, relatează ziarul britanic. Câțiva muzicieni cântă pe esplanadă, dar cei prezenți sunt preocupați și plictisiți, se arată într-un comunicat de presă difuzat de echipa de producție care prezintă intriga clipului. 

În schimb, Julia Roberts trăiește pe deplin clipa. Îmbrăcată cu o lungă albă cu pliuri largi, ea se descalță de pantofii argintii și pășește fericită prin apa aruncată de o fântână arteziană, captându-le imediat atenția celor care asistă la această scenă. "Cu un simplu gest sau un zâmbet, Julia Roberts umple spațiul de fericire. În aceste momente, Julia reușește să transforme banalul în extraordinar: fericirea e mai adevărată când este împărtășită", a comunicat brandul francez.

 "Julia dă sens fericirii care poate topi și cele mai reci inimi. Cu acest nou capitol, Lancôme își reafirmă legătura adâncă și sinceră cu femeile și viziunea asupra feminității universale a spiritului feminin pe care parfumul La vie est belle o declară", a mai comunicat renumitul brand.

Deși este acțiunea se desfășoară la Paris, clipul promoțional a fost de fapt filmat în platourile de la Universal Studios din Los Angeles, într-o producție de 90 de extrase, consemnează Daily Mail. Julia Roberts s-a bucurat pe deplin de statutul său de star de cinema, mai ales că are deja aproape un deceniu de colaborare cu Lancôme. Contractul a fost semnat în 2009, iar actrița a apărut în prima campanie pentru această marcă un an mai târziu.

În 2012, Julia Roberts a dezvăluit secretele zâmbetului care a făcut-o faimoasă în toată lumea, actriţa americană spunând că preferă metode "ale bunicilor", precum spălatul cu bicarbonat de sodiu.

 

 

Pentru a-şi menţine dinţii albi, Julia Roberts nu cumpără produse foarte scumpe şi nici nu face vizite prelungite la dentist. Dimpotrivă, ea alege metodele pe care le cunosc şi bunicii noştri. "Mă spăl pe dinţi cu bicarbonat de sodiu", a spus actriţa într-un interviu pentru revista americană InStyle. "Bunicul meu punea tone de bicarbonat pe periuţa de dinţi şi nu a avut nicio carie toată viaţa", a mai spus ea, adăugând că această metodă este foarte eficientă.

Pentru strălucirea tenului şi pentru a ascunde micile defecte, Julia Roberts foloseşte cremă hidratantă, balsam de buze şi ochelari de soare. "Când trebuie să te ocupi de trei copii, este mai greu să te ocupi de tine", a spus aceasta. "Am aflat, astfel, că o pereche de ochelari de soare poate salva oricând situaţia", a adăugat actriţa.

Julia Roberts, o nouă apariție superbă într-o clip pentru un parfum Lancôme


În pofida popularității sale uriașe, Julia Roberts și-a deschis abia de curând un cont pe Instagram. Actriţa nu era prezentă până acum pe nicio reţea de socializare și se număra printre puţinele vedete de la Hollywood reticente faţă de această formă de comunicare.

Julia nu are conturi pe Twitter, Facebook şi LinkedIn, dar a decis în luna iulie să-şi înființeze un cont pe Instagram şi a publicat câteva zile o serie de imagini personale. Ea a strâns în câteva ore aproape o jumătate de milion de admiratori ("followers") pe această reţea de socializare.

Prima activitate pe Instagram a vedetei a fost o poză în care stă aşezată pe iarbă şi îmbrăcată lejer cu o pereche pantaloni scurţi şi o bluză neagră cu mâneci lungi. Fotografia era însoţită de mesajul "Hello", prin care vedeta americană îşi salută fanii din lumea întreagă. Imaginea a primit rapid peste 250.000 de Like-uri.

În al doilea mesaj pe Instagram, Julia a distribuit o fotografie ce o prezenta alături de Elizabeth Stewart, o cunoscută stilistă a celebrităţilor din Los Angeles. Ambele purtau tricouri pe care a fost imprimat mesajul "You can't make everyone happy. You are not an avocado" ("Nu poţi să faci pe toată lumea fericită. Nu eşti un avocado").

În iunie, actrița a publicat un mesaj a publicat un mesaj emoționant prin care îşi imploră fanele să nu acorde atenţie doar frumuseţii exterioare, în detrimetrul lor şi a propriei lor naturaleţi. "Perfecţiunea este boala multor naţiuni. Ne acoperim chipurile cu tone de machiaj. Ne injectăm cu regularitate botox şi ne omorâm cu foamea de dragul 'mărimilor ideale'. Încercăm să îndreptăm ceea ce nu necesită modificări. Iar lucrurile de care trebuie să avem grijă în primul rând rămân ignorate.

 

Ştiţi despre ce vorbesc? Despre sufletul nostru. Sufletul, care necesită îngrijiri minuţioase. A venit momentul să ne ocupăm de el. Spuneţi-mi sincer: cum puteţi aştepta ca cineva să vă iubească, dacă voi înşivă nu vă iubiţi? Mascându-vă chipul, oare puteţi spune că sunteţi mulţumite de voi? Nu. Vreau să înţelegeţi: nu contează cum arăţi la exterior, dacă eşti absolut pustiu în interior", a scris ea.

"Astăzi vreau să declar tuturor: nu voi mai accepta machiajul. Nu vreau să mă machiez, deoarece am obosit să port o faţă străină. A venit momentul să aruncăm măştile. Ştiu că am riduri, însă eu vreau să le văd. Doar aceasta sunt eu — adevărată. Vreau să mă acceptaţi aşa cum sunt. Înţelegeţi că estetica artificială conduce lumea, ţinându-ne închişi în închisoarea iluziilor noastre despre aspectul fizic? În loc să trăim şi să ne urmăm naturaleţea, suntem obligaţi să respectăm acele canoane ale frumuseţii, care ne sunt impuse.

 

 Însă ştiţi ceva? Am obosit de toate acestea. Şi îmi spun: STOP. Vă îndemn pe toţi să vă opriţi şi să vă amintiţi cine sunteţi şi ce dorinţe aveţi în realitate? Amintiţi-vă cine sunteţi", a continuat Julia. "Nimeni niciodată nu va putea 100% să corespundă criteriilor frumuseţii. Aspectul exterior este ultimul lucru, care trebuie preţuit într-un om. Ceea ce este cu adevărat important este sufletul", a încheiat vedeta.Desemnată anul trecut pentru a cincea oară "cea mai frumoasă femeie din lume" de revista People și deţinătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Erin Brokovich", Julia Roberts a putut fi văzută recent alături de Tom Hanks în lungmetrajul "Larry Crowne".

Roberts şi soţul ei, Danny Moder, au împreună trei copii - gemenii Hazel Patricia şi Phinnaeus Walter, născuţi în noiembrie 2004, şi Henry Daniel, născut în iunie 2007.

 

Tag: