WOW! Cleopatra Stratan a lansat o nouă melodie. VEZI cât de sexy apare în noul VIDEOCLIP (VIDEO)

Cleopatra povesteşte că a filmat videoclipul la Palatul Feroviarilor din Chişinău alături de o echipă întreagă cu care a muncit cot la cot.

„Piesa „ADIO” este o reformulare a mea, este o reînoire a stilului meu. Şi de data aceasta Roman Burlaca semnează videoclipul „ADIO” ca şi cel precedent „Te las cu inima”. S-a muncit foarte mult atât piesă cât şi clip”, a declarat Cleopatra Stratan, interpretă.

În noua piesă, interpreta apare într-un stil nonconformist.

„Nu este ceva foarte vulgar. Nu am întrecut măsura în privinţa asta”, a declarat Cleopatra Stratan, interpretă.

PUBLIKA.MD aminteşte că în luna iunie, Cleopatra a lansat melodia „Te las cu inima”, o continuare a cântecului „Ghiţă” realizat când încă interpreta avea doar trei ani. Videoclipul a acumulat peste 40 de milioane de vizualizări pe Youtube, iar în preajma sărbătorilor de iarnă aceasta a lansat melodia „Cozonac”, care a acumulat aproape trei milioane de vizualizări.

Cleopatra Stratan are 16 ani, iar până acum a intrat în Cartea Recordurilor de şase ori: în calitate de cel mai tânăr artist de succes, cel mai tânăr artist care a primit un onorariu de zece mii de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr muzician care a primit trei premii MTV, dar şi cel mai tânăr cântăreţ care a susţinut un concert de două ore în faţa unui public numeros.

Tag: