Whitney Houston apare sub forma unei holograme

În cei șapte ani de la decesul regretatei artiste, a existat o exploatare a activelor relativ redusă, scrie revista Rolling Stone, în afară de piesele pe care nu a mai apucat să le lanseze și, binențeles, seria de documentare și de știri despre Whitney Houston care au vrut să-i păteze numele.

Pat Houston, admnistratorul principal al averii cântăreței și totodată cumnata sa, a declarat pentru The New York Times că plănuiește să-i trimită holograma din nou într-un turneu muzical. Intenționează, de asemenea, să pună în scenă un spectacol pe Broadway, să-i exploateze numele mai mult și să lanseze un album post-mortem cu piese care nu au mai ieșit niciodată din studioul de înregistrări. După ce artista a decedat, în 2012, administratorii au oprit orice activitate a acesteia. Pat Houston spune însă că acum este momentul. „A fost destul de emoționant în ultimii șapte ani. Dar acum este vorba să fii strategic”, a spus aceasta.

Din această promovare face parte și înțelegerea făcută de Pat Houston cu Primary Wave Music Publishing. Primary Wave va achiziționa 50% din active, inclusiv redevențele lui Whitney Houston,care includ muzica și filmele, precum și dreptul de a-i folosi numele și chipul. Larry Mestel, fondatorul Primary Wave, a declarat pentru The New York Times că se află deja în discuții cu producătorii de la Broadway pentru un musical. Se pregăște și un nou album care va include piese lăsate pe dinafară după ce Whitney Houston și-a lansat albumul de debut în 1985, dar care sunt în prezent deținute de Sony.

În ceea ce privește holograma, aceasta se află în curs de dezvoltare. Holograma interpretei va susține concerte folosind imagini din turneele originale ale acesteia. În 2016, o hologramă a fost inițial creată pentru a-și face debutul în timpul unei ediții The Voice. „Whitney Houston” urma să cânte împreună cu Christina Aguilera. Pat Houston a cerut postului ET Online să renunțe la duet, iar imaginile au fost scoase din show. Ulterior, Aguilera a mărturisit că i-ar fi plăcut să cânte piesele „I Have Nothing” și „I’m Every Woman” cu holograma lui Whitney Houston.

Whitney Houston a dominat scena muzicală pop şi soul a anilor ’80 şi ’90, vânzând aproximativ 170 de milioane de discuri şi fiind supranumită “Vocea”. Singurul artist din lume care a primit discuri de platină pentru şapte albume lansate consecutiv, Whitney Houston i-a depăşit la acest capitol chiar şi pe cei de la The Beatles. Lista ei de premii include 6 Grammy, 2 Emmy, 30 Billboard Music Awards şi 22 American Music Awards.

Whitney Houston a murit pe 12 februarie 2012, la 48 de ani. Aceasta s-a înecat accidental în cada din camera ei de la hotelul Beverly Hills din Los Angeles.

SURSA: TABU.RO

Tag: