Vrei să participi la concursul de frumusețe ”Top International Model of the World”? Poți câștiga 1500 de euro și o mulțime de beneficii

Vrei să participi la concursul de frumusețe ”Top International Model of the World”? Poți câștiga 1500 de euro și o mulțime de beneficii
Înscrie-te la concurs

O nouă competiție de frumusețe va fi organizată în curând în România. Organizatorii ”Top International Model of the World” sunt în căutare de tineri și din Republica Moldova, are au astfel șansa să-și demonstreze calitățile de modele.

Concursul este organizat de modelul internațional Robert Cazan și are drept scop schimbul de experiență între modele din diferite țări și perfecționarea aptitudinilor acestora. Timp de 10 zile, modelele vor participa la sesiuni foto, prezentări, cursuri de catwalk și antrenamente de grup.

”Top International Model of the World” se va desfășura în perioada 22-31 august 2016 în orașul balnear Herculane din România, într-un hotel de patru stele. În competiție se pot înscrie atât fete, cât și băieți, iar câștigătorii vor obține la final premii în valoare de 1500 de euro fiecare, plus un trofeu și o mulțime de premii de la sponsori.

Dacă doriți să vă înscrieți, trebuie să trimiteți patru poze profesioniste, cât și datele despre înălțime, greutate și vârstă la adresa de e-mail contact@topinternationalmodel.com, până pe 10 iulie 2016.

Tag: , , , , , , , , , , ,