VIDEO EXCLUSIV din noul videoclip al Iulianei Beregoi, ce va fi lansat azi! Cine mai apare în clipul ”Fac ce simt”

VIDEO EXCLUSIV din noul videoclip al Iulianei Beregoi, ce va fi lansat azi! Cine mai apare în clipul ”Fac ce simt” Iuliana Beregoi - Fac ce simt - TEASER EXCLUSIVITATE
Iuliana Beregoi - Fac ce simt - TEASER

Iuliana Beregoi va lansa în această seară, la ora 20:00, un nou videoclip foarte așteptat de fani. Producția video pentru piesa ”Fac ce simt” a fost filmată zilele trecute, în diferite locații din Chișinău și va fi una plină de culoare.

KanKan.md a obținut imagini în exclusivitate de la filmări, iar mai sus puteți vedea un scurt teaser. Iuliana va apărea în clip alături de dansatori de la SIS N BRO. Alături de celebra vloggeriță dansează și Mihai Ungureanu, dansatorul care a câștigat recent show-ul ”Танцуют все”  din Ucraina.

VIDEO EXCLUSIV din noul videoclip al Iulianei Beregoi, ce va fi lansat azi! Cine mai apare în clipul ”Fac ce simt”
Videoclipul Iulianei Beregoi la piesa ”Fac ce simt” va fi lansat joi, 20 aprilie, la ora 20:00

Chiar dacă afară a revenit iarna, Iuliana speră să aducă vreme frumoasă în inimile tuturor celor care o admiră și o ascultă. În teaserul video de mai sus puteți asculta și un fragment din piesa ”Fac ce simt”, care este o coproductie Mixton Music și SIS N BRO.

Primul videoclip lansat de Iuliana Beregoi, pentru piesa ”Vina mea”, a strâns din luna noiembrie 2016 și până astăzi peste 13 milioane de vizualizări.

Tag: , , , , , , , , , , , , , ,