VIDEO +18! Făceau sex oral într-un parc din Chișinău! Cum au fost filmați un bărbat și o femeie, zilele trecute

VIDEO +18! Făceau sex oral într-un parc din Chișinău! Cum au fost filmați un bărbat și o femeie, zilele trecute colaj KanKan.md, capturi video Facebook

Imagini halucinante, surprinse de un tânăr, zilele trecute, într-un parc din Chișinău. Un bărbat și o femeie au fost surprinși cum făceau sex oral.

Filmulețul a fost încărcat la scurt timp pe Facebook și a devenit viral foarte rapid. Totuși, cei care au publicat imaginile nu au protejat identitatea protagoniștilor, iar comentariile jignitoare au venit în număr mare, internauții fiind nemulțumiți de faptul că Internetul a devenit un loc nesigur și, de la o vreme, sunt postate destul de des astfel de filmulețe.

Cel care i-a surprins pe iubăreți în timpul ”acțiunii”, i-a întrebat de ce fac acest lucru într-un spațiu public, mai ales că în acel parc pot fi și copii. Protagoniștii scenelor +18 nu au avut un răspuns clar.

Atenție! Imaginile de mai jos conțin scene care v-ar putea afecta emoțional! Filmulețul este interzis persoanelor care încă nu au împlinit 18 ani!

VIDEO +18! Făceau sex oral într-un parc din Chișinău! Cum au fost filmați un bărbat și o femeie, zilele trecute Un bărbat și o femeie, surprinși cum fac sex oral într-un parc din Chișinău facebook.com/fashionchishinaumd
Un bărbat și o femeie, surprinși cum fac sex oral într-un parc din Chișinău

 

Tag: , , , , , , , , , , ,