Victoria Beckham este o mamă strictă. Ce îi interzice lui Harper, fiica ei

Ținute sumare pe care fiica ei, Harper Beckham de 7 ani, le-a văzut în mediul online. Victoria Beckham este o mamă strictă și deja i-a pus restricții vestimentare. Designerul nu o lasă pe micuță să se îmbrace cu hainele scurte și mulate care ei, Posh Spice, i-au adus notorietate.

 

Conform Page Six, Victoria Beckham i-a interzis lui Harper sa poarte fuste scurte. ”Am fost surprinsă să văd cât lăsau la vedere costumele pe care le purtam”, i-a povestit Victoria lui Cindi Leivem fostul editor al revistei Glamour.”Obişnuiam să ies din casă fără prea multe haine”, a continuat designerul.

Victoria Beckham este o mamă strictă cu Harper

Cu toate că erau și atunci haine de firmă, Victoria nu vrea ca fiica ei să le poarte. Vedeta le păstrează ca amintire, dar și datorită faptului că sunt o parte istorică din trupa Spice Girls. Cu toate astea, Harper Beckham nu va avea ocazia să le poarte niciodată.

 

”Categoric nu. Mereu spune ”Wow, mami, chiar purtai fuste foarte scurte”, iar eu îi răspund ”Da, Harper. Purtam. Iar tu nu o vei face”. Este clasicul mod de a spune ”fă cum spun, nu cum am făcut eu”, a mărturisit soţia lui David Beckham.

Tag: , , , ,