Vergeturile și celulita îi aduc sume frumoase de bani! Această mamă își vinde fotografiile în care apare GOALĂ - FOTO +18

Vergeturile și celulita îi aduc sume frumoase de bani! Această mamă își vinde fotografiile în care apare GOALĂ - FOTO +18 Colaj: Kankan.md, Foto: Instagram

Nu multe sunt femeile care se simt bine în pielea și corpul lor și nu multe sunt cele care își expun kilogramele sau vergeturile. Ei bine, această femeie nu are nicio problemă cu faptul că dimensiunile sale nu sunt tocmai cele standard, dimpotrivă, este extem de mândră de corpul ei, de pe urma căruia câștigă bani frumoși.

Summers VonHesse, mamă a doi copii, trăiește mai mult decât decent din pozele cu corpul său transformat după cele două nașteri, pe care lu publică pe diferite site-uri. 

Summers nu are deocamdată un job stabil, însă la cât de mult succes au fotografiile ei, nici nu va avea nevoie de unul prea curând, mai ales că "afacerea" este întreținută în familie, fotograf fiindu-i chiar soțul. Femeia își publică fotografiile pe o platformă online, unde utilizatorii plătesc între 5 și 50 de dolari ca să poată vedea o imagine.

Summers spune că își dorește ca cei doi copii ai săi să crească iubindu-și corpul și simțindu-se bine în pielea lor, dar și că venitul pe care îl are din această activitate, în jur de 5000 de dolari pe lună, o ajută să își întrețină familia, alături de soțul său, scrie the sun.

Tag: , , , , , ,