Valerian Mânzat: "Eu doresc ca Vladimir Plahotniuc să fie Prim-Ministru"

Valerian Mânzat:
Foto: Valerian Mânzat/Facebook

Avocatul-vedetă, Valerian Mânzat se arată îngrijorat de situația politică din Republica Moldova. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care comunică că își dorește ca Vladimir Plahotniuc să fie Prim-Ministru.

”Eu doresc ca Vladimir Plahotniuc să fie Prim-Ministru. Și haideți dragi cetățeni și stimată conducere a Republicii Moldova să lăsăm mofturile și principiile și să numim un prim-ministru care ne va scoate țara din impas dar eu sunt sigur ca el o va face eu pentru prima data îmi dau votul și o fac pentru el!

Eu nu înțeleg de ce fostul prim-vicepreședinte al Parlamentului, Vlad Plahotniuc, nu poate deține, în opinia unora, funcția de prim ministru?

Nu îmi este clar de ce lumea se opune candidaturii dl.Plahotniuc la poziția de prim ministru. Acum el dirijeaza tot persoană privată, care-şi vede de interesele private. Eu cred ca el o să ofere interviuri, se va întâlni cu ambasadori și reprezentanţi ai organizațiilor internaționale, să medieze conflicte și să ia decizii la ședințele guvernului. (Deoarece nu poți incrimina “abuz de putere” unei persoane care formal nu are putere)”!”, a scris Valerian Mânzat pe pagina sa de Facebook.

Foto: Valerian Mânzat/Facebook

Foto: Valerian Mânzat/Facebook

Tag: , , ,