Vă mai amintiți de Chris și Angie? Show-ul rusesc Одна за всех a fost relansat în 2017, la un alt post TV - VIDEO

Vă mai amintiți de Chris și Angie? Show-ul rusesc Одна за всех a fost relansat în 2017, la un alt post TV - VIDEO captură video YouTube

Show-ul TV Одна за всех a fost extrem de popular anii trecut, în Rusia, dar nu numai. Fragmente din emisiune au devenit virale pe internet, mai ales scenele în care sunt reprezentate două pițipoance, Chris și Angie.

Proiectul a fost anterior închis în 2012, după ce au fost difuzate șapte sezoane pline de sketch-uri amuzante, în care actrița Anna Ardova juca rolul diferitor tipuri de femei. Totuși, producătorii au decis că show-ul merită o continuare, iar acum, în 2017, l-au relansat.

Acesta însă nu mai este difuzat la CTC, așa cum era în trecut, ci la Первый Канал, postul TV cu cea mai mare audiență din Rusia, deținut de guvernul acestui stat. Primele două episoade au apărut deja la TV, dar și pe YouTube, pe canalul oficial.

Multe din personajele din sezoanele anterioare, cum ar fi Chris și Angie, au rămas, însă producătorii și scenariștii au pregătit și roluri noi, care o vor arăta pe Anna Ardova în noi posturi.

Tag: , , , , , , , , , , , , , , , ,