Unul dintre parteneri își dorește mai mult sex, iar celălalt mai puțin! 9 semne că sunteţi incompatibili sexual

Unul dintre parteneri își dorește mai mult sex, iar celălalt mai puțin! 9 semne că sunteţi incompatibili sexual Foto: glamour.com

Compatibilitatea sexuală joacă un rol crucial în derularea unei relaţii. Sunt unii parteneri care rămân împreună doar pentru sex, deşi nu se înţeleg, şi alţii care sunt incompatibili sexuali deşi fac o echipă bună. Pur şi simplu nu se mai simt atraşi unul de altul, pierzând astfel echilibrul emoţional şi fizic.

Faceţi de prea puţine ori sex spontan. Acest lucru se întâmplă atunci când nu vă mai simţiţi atras unul de altul şi nu mai încercaţi să vă seduceţi reciproc. Acel sentiment ciudat, care nu vă mai face să simţiţi bucuria de a sări în braţele partenerului atunci când ajunge acasă.

Nu aveţi nicio poziţie comună de sex. De multe ori se întâmplă ca în timpul actului sexual doar unul să se bucure, iar celălalt să îşi ofere trupul doar ca obiect pentru satisfacerea partenerului. Lipsa unei poziţii coumne de sex care să vă creeze satisfacţie amâdurora este un semn al incompatibilităţii.

Nu sunteţi niciodată excitaţi în acelaşi timp. Când tu eşti exicitată, partenerul este ocupat sau obosit şi invers. În acest mod nu veţi reuşi niciodată să fiţi satisfăcuţi din punct de vedere sexual şi, cel mai probabil, unul dintre voi va căuta compatibilitatea în altă parte.

Unul dintre parteneri îşi doreşte mai mult sex, iar celălalt mai puţin. Dacă el vrea să facă sex de şase ori pe săptămână, iar tu simţi să faci asta de două ori, acest lucru indică o incompatibilitate clară. Chiar dacă veţi încerca să-i faceţi pe plac partenerului, cu timpul îşi va da seama că o faceţi din obligaţie, scrie one.ro.

Unul dintre parteneri își dorește mai mult sex, iar celălalt mai puțin! 9 semne că sunteţi incompatibili sexual Foto: glamour.com

Lipsa orgasmului. Prietena ţi-a povestit că are aproape de fiecare dată orgasm atunci când face sex cu iubitul ei. Chiar dacă ai crezut că glumeşte, este posibil să fi fost sinceră cu tine. Aşa că ai în vedere acest aspect.

Unul dintre parteneri este cu gândul în altă parte. Este dureros de evident când se întâmplă asta. Deşi poţi ascunde în mod stângaci că erai cu gândul în altă parte, partenerul poate înţelege că te gândeai la altă persoană.

Faceţi sex cu televizorul deschis. Deşi nu vrei să recunoşti, dacă se întâmplă ca partenerul să deschidă televizorul înainte să faceţi sex, îţi trece prin minte că acesta este atent mai mult la ce aude decât la actul sexual.

Unul dintre parteneri își dorește mai mult sex, iar celălalt mai puțin! 9 semne că sunteţi incompatibili sexual Foto: one.ro

Nu puteţi niciodată să vă mişcaţi în acelaşi ritm. De fiecare dată când faceţi sex, fiecare se mişcă în ritmul lui. Mişcatul din şolduri nu este un lucru uşor, iar dacă nu vă iese, s-ar putea să distrugeţi momentul şi nivelul de satisfacţie.

Faceţi sex doar la ocazii speciale. Dacă faceţi sex foarte rar şi atunci o faceţi din oblgaţie, este clar că sunteţi incompatibili.

Tag: , , , , , ,