Uneori, în timpul sexului se întâmplă lucruri imprevizibile! Cele mai ciudate accidente sexuale din ultimii ani

Uneori, în timpul sexului se întâmplă lucruri imprevizibile! Cele mai ciudate accidente sexuale din ultimii ani
Foto: dplyusnin / Instagram

În ultimii șase ani, Sistemul Electronic National de Supraveghere a Accidentărilor a depistat aproape 450 de cazuri de accidentări în timpul sexului. Majoritatea au legătură cu introducerea de obiecte nepotrivite în locuri nepotrivite, dar și cu poziții sexuale inedite.

Nu este neobișnuit să vedem aceste lucruri, dar nu este ceva care se întâmplă zilnic”, spune Robert Glatter, doctor la Spitalul Lenox Hill din New York.

Iată câteva dintre cele mai ciudate accidente sexuale cu care doctorii au avut de-a face în ultimii ani.

”Am avut o femeie cu lovitură la cap și cu fractură la coloana cervical, care practic a ajuns să se lovească de căpătâiul patului. Era foarte amețită în acel moment și stătea deasupra unui domn, înclinându-se spre căpătâiul patului”, mai povestește Glatter.

Cazurile de accidente în timpul sexului nu sunt rare nici la pacienții sextagenari. De exemplu, un bărbat de 62 de ani și-a zdrobit penisul după ce și-a confecționat inele pentru penis dintr-o țeavă de PVC și un inel de la ștreangul de cai.

Foto: ziaruldearges.ro

Foto: ziaruldearges.ro

Se întâmplă ca unii pacienți să vină cu obiecte precum vibratoare, jucării sexuale, mingi de cauciuc, mânerul de la peria de toaletă, o șurubelniță și multe altele, blocate înăuntrul vaginului sau al anusului. De exemplu, un tânăr de 17 ani a ajuns la urgențe cu dureri abdominale după ce și-a introdus un creion în fund, iar apoi a continuat să facă sex anal fără să îl scoată, relatează click.ro.

În cazuri asemănătoare, pacienții obișnuiesc să amâne cât mai mult să se prezinte la doctor, cel mai probabil din cauza rușinii pe care o resimt. Totuși, medicii încearcă să fie pe cât de serioși posibil. ”Întotdeauna avem respect și păstrăm intimitatea și nu judecăm pacienții. Vrem să ne asigurăm că sunt în regulă. Cred că asta contribuie la amânare, frica de o posibilă reacție negativă”, explică doctorul.

Totuși, nu toate accidentele sexual provin din introducerea unor obiecte neobișnuite înăuntru organelor genitale. O femeie de 19 ani a suferit o lovitură în zona dinților când leagănul pentru sex a căzut din tavan.

Potrivit datelor, luna în care au loc cele mai multe astfel de situații este iulie. Glatter susține că alcoolul și drogurile pot juca rolul principal atunci când vine vorba de accidentele sexuale. ”Cel mai important este să nu te panichezi. Mergi și rezolvă problema”, explică doctorul.

Tag: , , , ,