Un studiu arată că GAMERII sunt mai buni la pat decât bărbații care nu preferă jocurile pe calculator

Un studiu arată că GAMERII sunt mai buni la pat decât bărbații care nu preferă jocurile pe calculator bugaga.me

Am ajuns să o vedem și pe asta. Se pare că jocurile pe calculator sau console îmbunătățesc viața sexuală a unui cuplu.

În cazul bărbaţilor care se joacă pe computer în fiecare zi cel puţin o oră, sunt şanse mai mici să ejaculeze prematur în timpul actului sexual, potrivit unui studiu pilot realizat de cercetători de la Universitatea Sapienza din Roma, citat de go4it.ro. Acest lucru se întâmplă deoarece gamerii împătimiţi au o dorinţă mai redusă de a face sex.

Un studiu arată că GAMERII sunt mai buni la pat decât bărbații care nu preferă jocurile pe calculator designyoutrust.com

Acest lucru s-ar întâmpla deoarece la cei care se joacă pe computere, console sau dispozitive mobile, se înregistrează niveluri mai ridicate de dopamină - hormonul plăcerii. Această substanţă se eliberează şi în timpul actului sexual.

Andrea Sansone, cel care a condus cercetarea, susține că bărbaţii nu trebuie să exagereze cu jocurile video, deoarece acestea pot avea consecinţe negative asupra „celor mai intime momente ale vieţilor lor”. Mai mult decât atât, jocuri precum Minecraft sau Lara Croft pot dezvolta inteligenţa tinerilor, iar asta deoarece jocurile video îi ajută pe tineri să îşi devolte abilităţile de comunicare şi să aibă o gândire versatilă.

Tag: , , , , , , , , , , ,