Un prinț din Arabia Saudită își obligă angajații să facă SEX cu el ca să nu-i omoare

Un prinț din Arabia Saudită își obligă angajații să facă SEX cu el ca să nu-i omoare
Majed Abdulaziz Al-Saud este fiul regelui Abdullah Foto: rawstory.com

Un prinț din Arabia Saudită este acuzat că le-a ordonat angajatelor să se dezbrace în piscină pentru că voia să le vadă goale. Pe lângă asta, prințul Majed Abdulaziz Al-Saud de 29 de ani ar fi făcut sex cu bărbați, s-ar fi drogat cu cocaină și ar fi adus prostituate la reședința lui de lux, situată în Statele Unite ale Americii.

Potrivit martorilor la orgiile sexuale organizate de prinț, acesta ar fi țipat la ei spunându-le să se dezbrace pentru că ”sunt prinț și pot să fac ce vreau”, relatează click.ro.

Acuzațiile au fost făcute de către trei angajate ale acestuia, care făceau curățenie și aveau grijă de casa în valoare de 37 de milioane de dolari.

Pe lângă acestea, prințul ar fi fost văzut în timp ce un bărbat îl masturba, relațiile homosexuale fiind ilegale în Arabia Saudită. Angajatele susțin că au fost obligate de prinț să se uite cum un bărbat îl amenința că îl omoară dacă nu îi îndeplinesc toate dorințele sexuale.

Prințul Abdulaziz Al-Saud mai este acuzat că a bătut-o pe una dintre angajate și că a amenințat-o cu moartea. Femeia a declarat poliției că tânărul prinț era drogat și băut și că ar ar fi lăsat-o într-o baltă de sânge. Angajații au anunțat poliția, iar oamenii legii l-au încătușat chiar în casa acestuia. În timp ce era băgat în mașina de poliție, martorii l-au auzit pe prinț strigând: ”Să nu apar la știri! Fără știri!”. Acesta a contestat toate acuzațiile care i se aduc, avocatul lui susținând că este ”un proces fabricat și o încercare de defăimare a unui om foarte bogat!”.

Majed Abdulaziz Al-Saud este fiul regelui Abdullah, acesta a decedat în luna ianuraie a acestui an.

Ambasada Arabiei Saudite din Statele Unite ale Americii nu a dat nici o declarație oficială până acum cu privire la cazul șocant al prințului Majed Abdulaziz Al-Saud.

 

Tag: , , , , , ,