Un mare artist italian va susține un concert solo la Chișinău! DETALII - VIDEO

Un mare artist italian va susține un concert solo la Chișinău! DETALII - VIDEO

Un mare artist italian va reveni în curând la Chișinău pentru a susține un concert solo. Francesco Baccini, care de curând a fost în Moldova, unde a participat la mai multe evenimente, urmează să se întoarcă în țara noastră în primăvara anului 2018.

La Chișinău, Baccini a participat la un șir de evenimente ce au avut loc în perioada 24-26 noiembrie, luând parte la “Săptămâna Bucătariei Italiene”, dar și la un grandios eveniment organizat la Centrul Social Antiviolență „Helmut Wolf” din localitatea Ciuciuleni (Hâncești), eveniment organizat de Asociația Obștească „Prezicere Divina", în parteneriat cu Ambasada Italiei de la Chișinău și “UN Women Moldova”, “Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen”, unde artistul italian și-a lansat în premieră videoclipul ,,Se za rumore", regizat de Luca Guardabascio, un material video dedicat violenței în familie, chiar în toiul campaniei internaționale „16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen”.

În luna decembrie, starul Italian va fi prezent și în România pentru a-și promova proiectul său muzical, iar în primăvara lui 2018 va organiza un concert SOLO la Chișinău.

În viitorul apropiat, Francesci Baccini va filma un videoclip la o piesa de dragoste ce îl reprezintă la superlativ, Ho voglia di innamorarmi”, piesă ce are peste 275.000 vizualizări pe youtube.

Tag: ,