Un hip hopper din Moldova, implicat într-un RAP BATTLE cu un cântăreț din Rusia! Ce sumă de bani e pusă în joc și ce șanse are să câștige - VIDEO

Un hip hopper din Moldova, implicat într-un RAP BATTLE cu un cântăreț din Rusia! Ce sumă de bani e pusă în joc și ce șanse are să câștige - VIDEO captură YouTube

Un rapper din Moldova este implicat într-un concurs renumit de Hip Hop din Rusia. Vorbim despre Artem Chernyatinsky, cunoscut după numele de scenă Plvy Blvck, tânărul s-a înscris în concursul ”140 BPM CUP” pentru a demonstra talentul său în muzică.

Rapperul din Moldova s-a duelat în cadrul acestui concurs cu un al hip hopper din Rusia, pe nume ШУМ. Cei doi luptă pentru premiul bănesc de 50 de mii de ruble.

Iată momentul duelului muzical! Atenție urmează conținut necenzurat.

După duelul muzical cei doi au fost puși în vizorul publicului, astfel urmează ca internauți să decidă cine a fost mai bun.

Până la etapa actuală rapperul din Moldova a acumulat doar 28.6%, pe când adversarul său de scenă înaintează cu 71.4%.

Un hip hopper din Moldova, implicat într-un RAP BATTLE cu un cântăreț din Rusia! Ce sumă de bani e pusă în joc și ce șanse are să câștige - VIDEO captură vk.com

Show-ul ”140 BPM BATTLE” are la bază dueluri muzicale dintre cântăreți de Hip Hop, aceștia trebuie să citească un text scris din timp, după ritmul muzical: un ritm de 140 de bătăi pe minut.

Despre Artem Chernyatinsky cunoaștem că face parte din trupa ”Mujdeyboyz”. Iată mai jos câteva melodii pe care le-a lansat împreună cu Roma Guțu.

Tag: , , , , , , , , ,