Un finalist de la X Factor, o atacă dur pe Olga Verbițchi, după scandalul cu Marcel Roșca: ”Vârsta nu este o scuză”

Un finalist de la X Factor, o atacă dur pe Olga Verbițchi, după scandalul cu Marcel Roșca: ”Vârsta nu este o scuză” colaj KanKan.md, captură a1.ro

Vorbele grele pe care şi le-au aruncat Marcel şi Olga l-au făcut pe Alex Mladin să intervină. Vizibil iritat de atitudinea câştigătoarei X Factor, acesta a ţinut să îi transmită un mesaj, după ce a apărut discuţia de pe Facebook.

”Nu este vorba de cine a câştigat acest concurs sau cine merită să câştige! Eşti talentată şi ai fost tare! Ai muncit, ai vrut, ai reuşit! Bravo! Dar serios, nu mi se pare corect cum l-ai descris pe Marcel, urât din partea ta.

Te-ai cam descris pe tine! Vârsta nu este o scuză. Este şi el copil de vârsta ta şi totuşi.... nu am fost proşti pentru el! Marcel cum era cu noi, era şi în faţa camerelor...asta înseamnă să fii om! Vă pup”, a scris fostul concurent, pe pagina de Facebook a lui Marcel Roșca, într-un comentariu.

Un finalist de la X Factor, o atacă dur pe Olga Verbițchi, după scandalul cu Marcel Roșca: ”Vârsta nu este o scuză” Foto: a1.ro

Tag: , , , , , ,