Un cântăreț din Moldova a anunțat că se duce la Dom-2! Bărbatul e copia lui Stas Mihailov

Un cântăreț din Moldova a anunțat că se duce la Dom-2! Bărbatul e copia lui Stas Mihailov colaj KanKan.md, foto: dom2.ru, Facebook

Dom-2 nu va mai fi la fel. Proiectul TV din Rusia atrage tot mai mulți moldoveni, iar următorul cere va păși pragul casei despre care vorbește toată lumea, este un cântăreț din Moldova.

Nicolai Stasov, adică sosia lui Stas Mihailov, a anunțat că se duce la Dom-2. ”Nu e o glumă. Am să fiu în Dom-2. Vor anunța venirea mea în curând. Cred că în luna martie am să apar deja la TV”, a declarat artistul pentru KanKan.md.

Un cântăreț din Moldova a anunțat că se duce la Dom-2! Bărbatul e copia lui Stas Mihailov Facebook
Nikolai Stasov este sosia lui Stas Mihailov

Nicolai a devenit cunoscut în Moldova datorită ”rolului” pe care îl joacă. Este invitat des la evenimente, petreceri, nunți și alte sărbători, pentru a cânta piesele lui Stas Mihailov.

Și-a asociat foarte mult imaginea cu artistul rus, mai ales datorită faptului că seamănă leit cu el.

Un cântăreț din Moldova a anunțat că se duce la Dom-2! Bărbatul e copia lui Stas Mihailov Instagram
Lilia Cetraru este o altă moldoveancă în Dom-2

În prezent, în Dom-2 mai este o concurentă din Republica Moldova. Lilia Cetraru încearcă să-și găsească dragostea vieții acolo. Deocamdată nu a cam reușit. A avut o relație cu un participant originar din Belarus, Serghei Zahariash, însă cei doi s-au despărțit cu scandal, după ce Lilia l-a amăgit că ar fi însărcinată.

Tag: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,