Un bust generos atrage mereu atenția bărbaților. Motivele pentru care reprezentanții sexului puternic sunt înnebuniți după femeile cu sânii mari

Un bust generos atrage mereu atenția bărbaților. Motivele pentru care reprezentanții sexului puternic sunt înnebuniți după femeile cu sânii mari
Foto: click.ro

Cu siguranţă v-ați întrebat ce anume le provoacă bărbaţilor obsesia pentru bustul generos al femeilor. Un rol important în mediatizarea acestui subiect îl au revistele de frumuseţe şi implicit modelele care au stabilit de-a lungul timpului anumite standarde.

Cert este că un decolteu generos propulsează imediat femeia în centrul atenţiei. Motivele pentru care reprezentanţii sexului puternic sunt înnebuniți după femeile cu sânii mari sunt diverse.

Bustul generos defineşte o siluetă frumos conturată
Sânii reprezintă accesoriul cel mai de preţ al oricărei femei. Indiferent de siluetă, aceştia pot centra atenţia de fiecare dată prin intermediul unei ţinute bine alese. Mai mult, incită imaginaţia bărbaţilor dacă se întrezăresc printr-un top mulat, broderie sau aplicaţii dantelate.

Sânii îi stimulează vizual pe bărbați
Spre deosebire de femei, reprezentanţii sexului puternic au nevoie să vadă ca să se excite. Nu este de mirare că bustul unei femei primeşte o atenţie deosebită din partea bărbatului. După posterior, bustul este a doua calitate fizică după care bărbaţii sunt înnebuniţi. Aceştia sunt atraşi de femeile cu sânii mari fiindcă acest lucru îi excită.

Femeile ”dotate” sunt considerate mai bune la pat
Bărbaţii cred că femeile cu sânii mari sunt mai apetisante şi mult mai bune din punct de vedere sexual. Ei le asociază de multe ori cu actriţele din filmele porno care le îndeplinesc toate fanteziile sexuale, scrie click.ro.

Bărbații sunt atraşi de femeile cu sânii mari din curiozitate
Natura erotică a sânilor este amplificată şi de faptul că trebuie ascunşi sub haine, iar bărbaţii au tendinţa de a vrea ceea ce nu pot avea, iar curiozitatea le este stârnită atunci când nu pot vedea. În această situaţie sânii mari devin un fruct interzis din care toţi reprezentanţii sexului puternic vor să muşte.

Tag: , , , , , , ,