Trupa Akord a avut și un al patrulea membru! A cântat alături de băieți doar jumătate de an - VIDEO

Trupa Akord a avut și un al patrulea membru! A cântat alături de băieți doar jumătate de an - VIDEO Reportej special despre Trupa Akord la 10 ani
Reportej special despre Trupa Akord la 10 ani

Trupa Akord a împlinit recent 10 ani de existență. De-a lungul timpului, proiectul a fost atât în format trio, cât și duet.

Multă lume îi știu pe băieții din Akord încă din perioada când ei erau trei, Igor Stribițchi, Igor Sîrbu și Victor Răilean. Totuși, puțini știu, însă la începuturi a mai existat un Victor în trupă.

”La început, în 2006, eram doar eu cu Igor Sîrbu, am hotărât atunci să mai luăm un membru. Am apelat la Victor Balan, pe care îl cunoșteam de la mai multe concursuri de muzică, colaborarea noastră nu a fost atât de lungă. Am cântat doar jumătate de an cu el, apoi el a decis să meargă pe cariera solo, să meargă pe la concursuri, etc”, a declarat Igor Stribițchi într-un interviu special pentru KanKan.

Materialul video despre istoria trupei Akord îl vedeți mai sus. Reportajul a fost difuzat în emisiunea KanKan din 10 decembrie 2016, la Realitatea TV Moldova.

Tag: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,