Trei poziții SEXUALE pe care trebuie să le încerci în 2016

Trei poziții SEXUALE pe care trebuie să le încerci în 2016
Trezi poziții pentru un SEX bun, pe care trebuie să le încerci în 2016

Un an nou aduce nu doar bune și rele, ci și poziții sexuale de încercat. Iată trei poziții pe care neapărat ar trebui să le testezi, iar viața ta sexuală ar putea deveni mai colorată, scrie cosmopolitan.ro.

Dacă ești femeie și te-ai plictisit să stai deasupra, încearcă să modifici puțin poziția astfel: în loc ca partenerul să stea întins, el stă ridicat în fund. În acest fel, vă puteţi şi săruta în timpul sexului. Dacă este prea obositor pentru tine să te mişti de sus în jos, o poţi face în sens circular – tu te odihneşti puţin şi îţi stimulezi şi clitorisul, iar el încă simte plăcere. Dacă vrei, te poţi lăsa pe spate puţin, sprijinindu-te în mâini, pentru ca punctul G să fie stimulat mai bine.

Dacă îţi doreşti o poziţie foarte intimă, poziţia lotus este cea mai recomandată. Orgasmul este garantat pentru că oferă posibilitatea stimulării clitorisului, astfel încât nu ne dăm seama de ce nu este mai folosită! Partenerul tău stă cu picioarele încrucişate într-o poziţie asemănătoare celei lotus folosită la yoga, iar tu trebuie să te aşezi deasupra lui, în aceaşi poziţie, astfel încât să aveţi picioarele încrusişate unul în jurul celuilalt.

Nu ai chef de sex în pat? Umple cada cu apă, roagă-l pe partenerul tău să se așeze comod înauntru, apoi urcă pe el, astfel încât să fiți față în față. În momentul în care te penetrează, ar trebui să se ridice puțin în fund și să-și sprijine spatele de peretele căzii.

De asemenea, sunt recomandate și „jucăriile”, cum ar fi un dildo, un inel vibrator, cătușe, poate un bici… depinde ce vă place!

Tag: , , , , , ,