Top 9 super-staruri care au făcut striptease înainte să fie celebre

Cel mai important este că nu uită de unde au plecat și nu le e rușine cu trecutul lor. Uite nouă super-staruri care au făcut striptease înainte să fie celebre.

Chris Pratt - a povestit pentru Buzzfeed că în trecut a avut mai multe joburi în care făcea striptease. Se dezbrăca foarte ușor, dar nu prea se pricepea la dans. 

Lady Gaga - a avut mai multe joburi înainte să fie celebră și a declarat că ”Am făcut mai mulți bani din striptease decât din jobul de chelneriță. Nu arătam prea mult, eram dansatoare de burlesque.”

Brad Pitt - a făcut parte dintr-un grup numit ”Dancing Bares”, dansa și făcea striptease la diferite evenimente și petreceri private.

Blac Chyna - a lucrat la un club celebru din Miami și a declarat că dacă nu ar fi devenit cunoscută, probabil ar fi continuat să facă striptease. 

Amber Rose - fosta parteneră a lui Wiz Khalifa a lucrat ca stripteuză de la 18 până la 25 de ani. ”A fost cea mai tare perioadă din viața mea, m-am distrat la maximum”, a spus Amber. 

Channing Tatum - a făcut striptease în tinerețe și a avut și un rol de stripper în filmul ”Magic Mike”. Spre deosebire de Amber, el a declarat pentru revista People că nu-i e dor deloc de acea perioadă. 

Azealia Banks - când avea 20 de ani, Azealia și-a luat un job de noapte la un club de striptease. A recunoscut că și acum mai frecventează astfel de locuri, însă în calitate de spectator, pentru că îi place viața de noapte cu tot ce înseamnă ea. 

Javier Bardem - totul a început ca o glumă pentru niște prieteni, dar cineva din clubul respectiv i-a propus un job a doua zi. Bardem a povestit că nu se descurca tocmai bine la început și și-a chemat mama și sora să-i facă galerie. 

Cardi B - a lucrat într-un club de striptease înainte să cucerească piața muzicală. A început să fie cunoscută pe rețelele de socializare și de acolo până la muzică a fost un singur pas. 

http://zutv.ro

 

Tag: , , ,