Timati, enervat la maximum pe fanii săi: ”Vouă bl*a nicicum nu vă pot face pe plac”. Ce l-a supărat atât de tare pe rapper – FOTO

Timati, enervat la maximum pe fanii săi: ”Vouă bl*a nicicum nu vă pot face pe plac”. Ce l-a supărat atât de tare pe rapper – FOTO Foto: Timati/Instagram

Rpperul Timati este adesea comentat de fanii săi despre modul în care își educă fetița, dar și stilul de viață pe care îl are. Mai nou, fanii acestuia au început să-i critice și stilul vestimentar. Dacă unii îi admiră stilul și-l întreabă adesea de unde își procură ținutele, alții fac haz de piesele lui vestimentare pe care le adoptă.

Aflat pentru câteva zile în vacanță în munți acesta le-a adresat un mesaj fanilor săi care l-au tot criticat în tot acest timp. Mesajul rapperului vine însoțit și de o imagine în care aceasta apare îmbrăcat într-o scurtă de culoarea roșie de mari dimensiuni.

🎅🏿17.

A post shared by Black Star (@timatiofficial) on

”Mai pe scurt, pe mine m-a cam săturat întrebarea: Ce scurtă porți? Iar atunci când vă dau denumirea brandului sunt învinuit că fac reclamă: Fu asta-i reclamă și așa mai departe. Vouă bl*a nicicum nu vă pot face pe plac! Eu ce semăn a blogger înfometat? Sau a fată care face publicitate la șube? Fraților vă rog să mă lăsați în pace. Lăsați să se afișeze așa acest bărbat bărbos într-o scurtă roșie în munți, care a luat-o cu o mărime mai mare.”, a scris Timati pe Instagram.

Tag: , , , , , , ,