Surpriză la spital pentru Andreea Bălan. Cine a venit să o viziteze

Andreea Bălan a avut parte de surprize la clinica unde se află internată. Ea a primit o vizită surpriză din partea partenerului ei de scenă, Petrișor Ruge. La rândul lui, soțul vedetei, George Burcea, este tot timpul lângă ea. Cântăreața Andreea Bălan se află la spital după ce a fost operată a treia oară. Partenerul de viață al artistei, actorul George Burcea, este tot timpul prezent alături de aceasta. „Este nelipsit, îmi oferă dragoste și sustinere în fiecare zi, iar azi m-a scos la plimbare și a vrut să ne asortăm ??”, a scris Andreea Bălan pe contul său de socializare.

„Pentru că problema ta este și problema mea. Pentru că patul tău de spital este și patul meu. Pentru că zâmbetul tău este și zâmbetul meu. Pentru că ai tăi copii sunt ai noștri copii. Pentru că familia mea sunteți voi, mămiciule?‍?‍?‍? Pentru că vă iubesc??”, este mesajul transmis de George Burcea în mediul online.

Andreea Bălan a avut parte și de o vizită surpriză din partea lui Petrișor Ruge, cel alături de care dansează în spectacolele sale.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes. Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea din luna martie a anului 2017. Cei doi au împreună o fetiță, Ella. La începutul lunii martie a acestui an, vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil, prin cezariană În timpul procedurii medicale, vedeta a suferit un stop cardio-respirator, după cum a anunțat soțul acesteia pe Facebook. Andreea Bălan s-a aflat la terapie intensivă. Andreea Bălan a fost vizitată la spital de familie, dar și de fosta ei colegă din trupa Andre, Andreeea Antonescu. Miercuri, 6 martie 2019, Andreea Bălan și-a strâns pentru prima oară în brațe cea de-a doua fetiță, Clara Maria. Vedeta a făcut și primele declarații despre situația prin care a trecut.

libertatea.ro.

 

Tag: