Sunstroke Project EXPLICĂ de ce au ales să plece mai întâi în Rusia: ”Îi rugăm pe toți să nu se supere pe noi...” - VIDEO

Sunstroke Project EXPLICĂ de ce au ales să plece mai întâi în Rusia: ”Îi rugăm pe toți să nu se supere pe noi...” - VIDEO Prima oră

Faptul că cei din Sunstroke Project au preferat să plece imediat după concursul Eurovision în Rusia a împărțit Internetul în două tabere. 

Trupa, care a clasat țara noastră pentru prima dată în istorie pe locul trei a fost dur criticată pentru această decizie pe de o parte, iar pe de altă parte, aceștia au continuat a fi susținuți. 

Prezenți în emisiunea Prima Oră băieții, cât și producătorul lor au explicat de ce au dat preferință emisiunii lui Andrei Malahov.

”Suntem și noi la curent cu ceea ce s-a scris despre noi, avem Facebook.... Deci, prieteni, noi foarte mult am dorit să venim mai întâi acasă, să ne odihnim, să oferim la toți odată interviuri, dar, însăși faptul că un asemenea show, cu un rating atât de mare s-a interesat de țara noastră, iar noi ca reprezentanți ai ei, nu am putut să refuzăm. Mai ales că anume atunci era nevoie de noi acolo, să povestim cum anume s-a întâmplat totul”, a povestit  Serghei Stepanov. 

În emisie directă aceștia și-au rugat fanii să nu se supere pe ei, ci din contra să fie mai înțelegători. 

”Vă rugam pe toți să nu vă supărați pe noi. Credeți-ne pe cuvânt, nouă ne-ar fi fost mult mai plăcut să rămânem acasă”, a mai adăugat saxofonistul trupei. 

Toate argumentele lor le puteți vedea în video-ul de mai sus. 

 

Tag: , , , , , , ,