Sunetistul lui Smiley și-a BĂTUT și STRANGULAT soția, iar apoi târât-o prin curte! Femeia a povestit TOT în direct la TV - VIDEO

Sunetistul lui Smiley și-a BĂTUT și STRANGULAT soția, iar apoi târât-o prin curte! Femeia a povestit TOT în direct la TV - VIDEO colaj KanKan.md

 

Povestea Iuliei Mihuț a ajuns virală în această săptămână, după ce o prietenă de-a ei a relatat pe blogul personal ultima întâmplare tragică din viața tinerei. Iulia este căsătorită de două săptămâni cu Alex Mihuț, care lucrează în calitate de sunetist cu nume mari din România, cum ar fi Smiley, dar a fost și în echipa de la Vocea României.

Deși sunt împreună de mai bine de un an și s-au mutat într-o casă cam de tot atât timp, Iulia și Alex se înțelegeau perfect și nimic nu prevestea întâmplarea cutremurătoare prin care tânăra de 23 de ani a trecut vinerea trecută. 

Sunetistul lui Smiley și-a BĂTUT și STRANGULAT soția, iar apoi târât-o prin curte! Femeia a povestit TOT în direct la TV - VIDEO Facebook
Alex Mihuț, soțul Iuliei Mihuț

”El a plecat la concert pe la şapte. Îmi spusese că vine acasă pe la zece, că are treabă la Romexpo dimineaţa. Anyway, pe la două, m-a sunat, beat pu*ă, să îl iau de la Allive, clubul lui Smiley. Clubul ăsta e la cinci minute de casa unde locuiam noi. M-am dus să îl iau. Era cu alţi trei beţivi, punea muzica de pe telefon. Am ieşit la o ţigară, apoi, ca să nu mai intru să-l iau, l-am sunat şi mi-a dat ocupat de două ori. A trebuit să intru. Mi-a zis: “Fu*u-ţi morţii mă-tii că mi-ai întrerupt piesa”. Zic… What?! Am mai avut noi discuţii, certuri, chichiţe, ca orice cuplu. Dar nu genul asta de limbaj”, povestește Iulia în postarea de pe blogul Lorenei Lupu.

Ea a relatat povestea pe larg și în emisiunea WowBiz, marți-seară.

Ce a urmat, însă, este de-a dreptul fulgerător. Iulia s-a întors acasă, iar la câteva minutea după ea a venit și Alex, soțul ei. Acesta a devenit brusc violent, a trântit-o la pământ și a lovit-o cu picioarele, la un moment dat a încercat și să o stranguleze. La un moment dat, Iulia și-a pierdut cunoștința, iar când s-a trezit, Alex o târa prin curtea casei lor, ca mai apoi să o lase la o margine de gard.

Detalii aflați chiar de la victimă.

Deși Iulia povestește cu groază ce i s-a întâmplat, Alex susține că nu-și aduce aminte nimic și nu recunoaște că ar fi bătut-o cu cruzime pe soția sa.

Tag: , , , , , , , , , ,