Start preselecție! Se caută cea mai frumoasă tânără ce va purta titlul de Miss Moldova 2017 - DETALII

Start preselecție! Se caută cea mai frumoasă tânără ce va purta titlul de Miss Moldova 2017 - DETALII colaj KanKan.md, missmoldova.md, Daniela Marin/Instagram

Biroul ”Miss Moldova” anunță preselecția participantelor pentru concursul Național ”Miss Moldova 2017”. Câștigătoarea va avea oportunitatea să ne reprezinte țara la cele mai celebre concursuri de frumusețe: ”Miss World”, ”Miss International” și ”Miss Earth”.

La selecționarea în concursul Miss Moldova pot participa domnișoare cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 ani, cu înălțimea de la 168 cm până la 181 cm, care au trecut toate etapele de preselecție a concursului la fel și finalistele concursurilor de frumusețe.

La victorie în concursul Miss Moldova, poate pretinde domnișoara, ce va corespunde imaginii generale despre frumusețea feminină, ce va poseda adevărate calități omenești și nu în ultimul rând inteligență, patriotism, și dovada de bună înțelegere în relațiile cu toate participantele în întreaga perioadă de pregătire a concursului, notează biroul MissMoldova.

Reamintim că, în 2016, titlul de Miss Moldova i-a revenit tinerei de 16 ani, Daniela Marin.

Start preselecție! Se caută cea mai frumoasă tânără ce va purta titlul de Miss Moldova 2017 - DETALII Foto: missmoldova.md

Mai mute detalii le puteți găsi accesând: www.missmoldova.md, sau pe pagina oficială de Facebook.

Tag: , , , , ,