Soția lui Marius Moga a slăbit DRAMATIC și nu se oprește aici: ”Cred că mai am de dat jos câteva kilograme” - FOTO

Soția lui Marius Moga a slăbit DRAMATIC și nu se oprește aici: ”Cred că mai am de dat jos câteva kilograme” - FOTO colaj KanKan.md, Foto: biancailapuste/Instagram, click.ro

Soţii Marius şi Bianca Moga i-au surprins pe cei prezenţi cu siluetele lor trase ca prin inel, miercuri seară, 14 iunie, la petrecerea de 20 de ani a Universal – Media Pro Music.

Interesant este că nu au ţinut vreo dietă minune, ci s-au subţiat muncind şi având grijă de fetiţa lor.

După cele câteva luni petrecute în America, acolo unde Marius Moga de 35 de ani a colaborat cu diverşi artişti, cei doi parteneri de viaţă au revenit în România.

Gone with the wind #noi3 #undealsiopalarie #missmypeople

A post shared by Bianca Moga Lapuste (@biancamogalapuste) on

Ma­rius Moga a scăpat de burtică, revenind la look-ul de licean. Dar şi soţia compo­zitorului, Bianca Lăpuşte de 23 de ani, s-a subţiat vizibil.

”Nu am făcut nimic deosebit. Timpul e de vină. Cred că mai am de dat jos câteva kilograme, ştiu cum eram înainte de a rămâne însărcinată şi pot spune că încă nu mă încap hainele de dinainte. Şi Marius a slăbit, a dat jos burta de tătic, dar n-avea nevoie să renunţe la aceste kilogame. Nu mi-a pă­sat deloc de ce ziceau cei­lalţi. Unicul meu scop a fost să-mi cresc copilul, pe Maria Elisabeta (n.r. - în octombrie împlineşte 2 ani), să o cresc frumos pe interior şi exterior. M-am ocupat de ea şi aşa a trecut timpul fără să observ”, a declarat Bianca Lăpuște pentru click.ro.

Soția lui Marius Moga a slăbit DRAMATIC și nu se oprește aici: ”Cred că mai am de dat jos câteva kilograme” - FOTO Foto: click.ro

Bianca va reveni la PRO TV, unde lucrează ca reporter: ”Din toamnă mă întorc la muncă. Eu nu am treabă cu muzica, singura mea legătură cu ea e Marius. Nu am voce”, a mai spus Bianca.

hubbie&wifey

A post shared by Marius Moga (@iammariusmoga) on

Tag: , , , , ,