Sora Elenei Gheorghe a născut. Bebelușul a primit nota 10 la naștere

Ana, sora Elenei Gheorghe a născut o fetiță, care va primi numele Ania. Potrivit wowbiz.ro, bebelușul a primit nota zece din partea medicilor.

Fetita Anei are 2,550 de kilograme si 47 de centimetri.

Ana, sora cântăreței Elena Gheorghe, anunțase cu câteva ore în urmă că se pregătește să aducă pe lume cel de-al doilea copil.

Sora mai mică a cântăreței Elena Gheorghe, Ana se pregătește să devină mămică pentru a doua oară. Ana este căsătorită cu Paul Pârvulescu, împreună cu care are un băiețel de cinci ani, Lucas. Ana va naște azi, marți, 21 august, după cum a anunțat pe contul său de Instagram.

 

„M-am trezit de dimi și mi-am dat întâlnire cu vecină, în speță chiar sora mea cea de toate zilele… și când am văzut-o îmbrăcată… gata am zis, e clar. „Azi am îmbulinat-o. Mă rog, mai mult eu siș, tu ești spectator”…

Azi e ziua cea mare… două cuvinte mi-au mai rămas, lăsând orice încercare de a mă încuraja cu glume, glumițe și zâmbete la comandă … „Doamne Ajută”! PS: A doua oară e cu și mai multă emoție…”, i-a anunțat Ana pe prietenii ei virtuali.

„A sosit ziua cea mare…. vine prințesa? 
Tremurăm amândoua de emoție de parcă n-am fi trecut prin experiența asta niciodată, dar de fiecare dată e atât de diferit și de intens… Multumim din suflet pentru gândurile voastre curate! Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți! Naștere ușoară, iubita mea surioară!”, a transmis și cântăreața Elena Gheorghe.

libertatea.ro

Tag: