Socialistul Ion Ceban este revoltat: ”Bărbatul care ridică mâna la o femeie e lepădătură”

Socialistul Ion Ceban este revoltat: ”Bărbatul care ridică mâna la o femeie e lepădătură”
Ion Ceban

Deputatul socialist Ion Ceban a trecut în această dimineață printr-o situație care l-a făcut să își dea seama că multe femei din Moldova nu sunt apărate de nimic împotriva violenței bărbaților. Acesta, de altfel, s-a declarat revoltat de comportamentul fără respect al unor bărbați.

”Mergând pe stradă, am auzit la un balcon cum o animală striga la o femeie: ”Fa, ăți frec una și-or să te ia dracii” și se pare că a lovit-o. Întotdeauna mi s-a ridicat părul pe spinare de la astfel de faze, când a fost cu putință am intervenit. Încerc sa identific unde, să alertez poliția. Doamnelor și domnișoarelor, indiferent de situație, dați-le papucii la așa dobitoci chiar de la prima intenție, de la gând, nu încercare. Cel care-și permite să ridice mâna la o femeie, un copil, indiferent de motiv, nu e bărbat, ci o lepădătură”, a scris Ion Cebanu pe Facebook.

De altfel, femeile care au fost abuzate de soții lor, sau de alți bărbați, trebuie să știe că, dacă apelează la timp Poliția, agresorii pot fi trași la răspundere pentru astfel acțiuni, iar victimele pot fi protejate de autorități, în cazul în care sunt amenințate în continuare.

Tag: , , , , , , , , , , , ,