Șoc la Hollywood! Lady Gaga și Bradley Cooper, s-au SĂRUTAT pasional într-o benzinărie din California - VIDEO

Șoc la Hollywood! Lady Gaga și Bradley Cooper, s-au SĂRUTAT pasional într-o benzinărie din California - VIDEO Colaj: Kankan.md, Foto: Instagrm/Bradley Cooper

Bradley Cooper se iubeşte cu cea mai sexy femeie din lume, cea care de curând l-a făcut şi tătic. Totuşi, actorul a fost surprins în timp ce se săruta cu foc cu cântăreaţa Lady Gaga, într-o benzinărie din California. Cum a fost posibil?

Ei bine, nu vă panicați Gaga îşi face debutul în cinematografie, iar scena mai sus menţionată face parte din film. „A star is born” este numele producţie în care joacă artista alături de Bradley Cooper.

Lady Gaga este atât de entuziasmată de producţie, încât a dezvăluit pe contul său de Instagram prima imagine de la filmări.

Sunt nemaipomenit de fericită să pot juca într-un film alături de cineva pe care am norocul să îl numesc prieten. Mi-am dorit dintotdeauna să fiu actriţă pe marele ecran. Povestea din A Star is Born este aşa specială… Îi sunt recunoscătoare lui Bradley că mi-a oferit şansa de a-mi realiza acest vis. Abia aştept să o întâlniţi pe Ally, personajul său din film ”, a scris Gaga pe instagram. â

Can't wait for COACHELLA! Until then studio studio studio✌️🌈💋

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Tag: , , , , ,