Simona Halep, cu iubitul la plajă. S-au sărutat pătimaş în văzul tuturor

 Însă campioana nu are succes doar în carieră, ci şi în dragoste. Are o relaţie frumoasă cu afaceristul Toni Iuruc şi nu se fereşte să-şi arate sentimentele în public. Şi-a prezentat deja noul iubit părinţilor, iar acum au fost surprinşi pe plajă.

Dacă până acum şi-a ţinut viaţa intimă departe de ochii curioşilor, Simona Halep nu se mai ascunde. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Simona Halep alături de iubitul ei, Toni Iuric, pe o plajă din Mamaia.

 

Cei doi s-au sărutat, au împărţit un şezlong şi s-au plimbat cu skijetul.

Deşi cei doi ar fi la începutul relaţiei, Simona Halep l-a prezentat deja familiei ei. În urmă cu câteva zile, ei au fost fotografiaţi într-un restaurant luând cina cu părinţii campioanei, dar şi cu fratele şi cumnata ei.

 

Cine este iubitul Simonei Halep

Toni Iuruc este un milionar machedon, în vârstă de 40 de ani. El are mai multe afaceri în România.

Potrivit cancan.ro, milionarul Toni Iuruc a fost prezent in tribune la toate meciurile Simonei din turneul de la Wimbledon, însă a stat departe de ochii curioşilor şi nu şi-a dorit să iasă în evidenţă.

Simona Halep a avut parte de o surpriză neaşteptată pe aeroport, după ce s-a întors învingătoare de la Wimbledon. Ea a fost cerută în căsătorie, în prezenţa a zecilor de fani.

clickpentrufemei.ro

 

Tag:Prietenii noştri sunt importanţi!
De aceea identitatea ta va fi întotdeauna protejată. Datele pe care ţi le cerem sunt pentru a putea fi contactat de noi.
© 2017 kankan.md. Toate drepturile rezervate. Email: contact@kankan.md