Și-a sărbătorit ziua de naștere la un hotel de lux din Chișinău și a primit în dar un iPhone 7 Plus de la soțul său! Despre ce artistă este vorba - VIDEO EXCLUSIV

Și-a sărbătorit ziua de naștere la un hotel de lux din Chișinău și a primit în dar un iPhone 7 Plus de la soțul său! Despre ce artistă este vorba - VIDEO EXCLUSIV Imagini exclusive de la ziua de naștere a sopranei Olga Busuioc! DETALII în emisiunea KanKan, sâmbătă la 19:30, la Realitatea TV. EXCLUSIV
Imagini exclusive de la ziua de naștere a sopranei Olga Busuioc! DETALII în emisiunea KanKan, sâmbătă la 19:30, la Realitatea TV.

La 30 de ani, se simte plină de puteri și are planuri mărețe alături de soțul ei, mai ales că își doresc foarte mult un copil. Olga Busuioc și-a sărbătorit ziua de naștere într-un cadru select, alături de cele mai apropiate persoane, la un hotel de lux din Chișinău.

Soțul său, Igor Stribițchi, i-a făcut un cadou pe care Olga și l-a dorit foarte mult, un smartphone iPhone 7 Plus. ”E cu memorie mare, va putea face multe poze cu el”, susține artistul.

Câteva imagini de la petrecere vedeți în video de mai sus! Un reportaj EXCLUSIV de la ziua de naștere a Olgăi Busuioc puteți urmări sâmbătă, în emisiunea KanKan, de la 19:30, la Realitatea TV.

Tag: , , , , , , , , , , , ,