Și bărbații nu vor sex, câteodată! Iată cinci motive de ce se întâmplă asta

Și bărbații nu vor sex, câteodată! Iată cinci motive de ce se întâmplă asta
foto: pauljmeredith.com

Femeile au impresia că bărbații de care sunt alături sunt gata mereu pentru o partidă de sex. Nu este chiar așa.

Exact ca și femeile, bărbații au cazuri când nu au chef de sex. Iată mai jos cinci motive de se poate întâmpla asta, după cum scrie cosmopolitan.ro.

A AVUT O ZI GREA

Acesta este motivul principal pentru care bărbaţii nu vor să facă sex. Atunci când eşti stresat, nu te simţi destul de relaxat, deci nu ai chef de sex. Aşa cum şi tu ai zile în care ajungi acasă şi nu vrei decât să te arunci în pat şi să nu faci nimic, şi partenerul tău poate avea o zi grea. Încearcă să îl ajuţi să se relaxeze (dar fără a pune presiune pe el) şi în cel mai scurt timp va da hainele jos de pe tine.

ABIA S-A MASTURBAT

Unele femei nu înţeleg ce rost are să te masturbezi atâta timp cât eşti într-o relaţie, dar realitatea e următoarea: atât bărbaţii, cât şi femeile care se află într-o relaţie se masturbează. Sigur, poate că sexul este mai plăcut, dar atunci când te masturbezi nu trebuie să îţi faci grijă că mai trebuie să satisfaci şi partenerul. În plus, poate să dureze cât de puţin ai chef. Iar după ce se masturbează, unii bărbaţi pur şi simplu nu mai au chef de sex.

NU SE SIMTE SEXY

Încă o dată: bărbaţii nu sunt atât de diferiţi de noi. Şi ei pot avea zile în care nu sunt mulţumiţi de corpul lor şi chiar nu au niciun chef să stea dezbrăcaţi în faţa ta.

NU ARE ÎNCREDERE ÎN PRESTAŢIA SA

Cel mai rău lucru care i se poate întâmpla unui tip în pat este să aibă probleme cu erecţia. Chiar dacă îl asiguri că totul e ok, nu poate trece peste momentul neplăcut. Unii bărbaţi ajung să evite să mai facă sex ca nu cumva să aibă din nou această problemă.

S-A PLICTISIT

Dacă relaţia voastră durează de mult timp, este posibil ca partenerul tău să se fi plictisit puţin. Nu de tine, ci de sex. Încercaţi să vă condimentaţi puţin viaţa sexuală şi totul va fi ok.

Data viitoare când iubitul tău nu are chef de sex, nu te gândi automat că nu se mai simte atras de tine sau că are o amantă. Uneori problema este mult mai simplă, şi, după cum vezi, nu este atât de gravă.

Tag: , , , , ,