Shakira, la 17 ani, alături de primul ei iubit. Incredibil cum arăta brunetă

Shakira a avut primul iubit la vârsta de 17 ani. Au apărut imagini cu vedeta și partenerul ei de atunci. Shakira avea 17 ani când a avut prima relației sentimentală. Iubitul ei de la acea vreme a fost Oscar Ulloa. Povestea lor de dragoste a durat patru ani. „Prima dragoste a iubitei noastre Shaki, Oscar Ulloa, căruia i-a dedicat melodii precum: „Eres”, „Antologia”, „Te necesito” și „No”. Toți vspun că în acele vremuri a fost dragoste mare între ei, dar s-au despărțit pentru că fiecare a vrut să meargă pe drumul său.

#shakira #oscarulloa #firstlove #queen #pop #latin #colombia #barranquilla #bogota #truelove #young”, se arată pe o pagină de Instagram dedicată cântăreței columbiene. În imaginea postată pe Instagram, Shakira, care la acea vreme era brunetă, a pozat alături de iubitul ei, în ipostaze tandre.

Shakira este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală internațională. În vârstă de 41 de ani, Shakira formează un cuplu cu fotblistul spaniol Gerard Pique de foarte mulți ani. Cei doi au împreună doi copii: Milan, de 5 ani, și Sasha, de 3 ani. În ultima perioadă, Shakira a fost în centrul atenției din cauza unor probleme pe care le are cu fiscul.

libertatea.ro

 

Tag: