Sex în mașină. Patru poziții excelente pe care le poți încerca - IMAGINI

Sex în mașină. Patru poziții excelente pe care le poți încerca - IMAGINI
foto: thrillist.com

Adolescenții sau cuplurile tinere care stau cu părinții sunt mereu puși în situația să-și găsească un loc unde să devină intimi. De altfel, mașina ar putea fi perfectă pentru sex, însă ca să nu devină prea neîncăpătoare, iată patru poziții tocmai bune pentru o partidă ce n-o veți uita niciodată.

Pe bancheta din spate

Pentru această poziţie trebuie să aplecaţi înainte scaunul din faţă, scrie publicaţia Sheknows.com. Bărbatul va sta în şezut pe banchetă, cu picioarele întinse pe scaunul din faţă. Femeia va sta în braţele partenerului, cu spatele la el, cu picioarele îndoite, sprijinite de coapsele lui.Poziţia este foarte plăcută mai ales pentru femeie, care are libertate totală de mişcare, spaţiul este suficient şi poziţia poate fi încercată în orice tip de maşină.

Pe locul din dreapta

Una dintre cele mai interesante poziţii este pe scaunul din dreapta şoferului. Bărbatul stă așezat, iar femeia în braţele lui, cu spatele la el.Picioarele femeii trebuie să stea între cele ale bărbatului, poziţia fiind ideală pentru o penetrare profundă, dar şi pentru stimularea clitorisului.

Faţă în faţă

Această poziţie oferă mai multă intimidate, partenerii stau faţă în faţă, ea în braţele bărbatului. Femeia ţine picioarele în jurul partenerului.Nu este o poziţie foarte comodă, dar poate fi foarte incitantă, mai ales dacă bărbatul va fi prins cu centura de siguranţă, pentru a-i limita libertatea de mişcare.

Legat cu centura

O altă poziţie foarte incitantă este atunci când bărbatul stă întins pe spate pa banchetă şi mâinile îi sunt legate deasupra capului cu centura de siguranţă. Femeia se urcă deasupra lui şi face tot ce-şi doreşte. Poziţia este ideală pentru femei, permiţând o foarte bună stimulare a clitorisului.
Tag: , , , , ,