Scarlett Johansson a povestit despre rolul Văduvei Negre din noul film Marvel

“Black Widow” se află în prezent în producție la Londra. Johansson a fost însoțită la festivalul Comic-Con de către regizorul Cate Shortland și colegii de platou Rachel Weisz, Florence Pugh și David Harbour. “Filmăm aproximativ șapte pagini de dialog în această săptămână, astfel încât poate [” Black Widow "] este puțin diferit de cele mai multe filme Marvel”, a spus Johansson. Ea a vorbit despre personajul său: “Cred că vom afla în sfârșit de ce ne este frică de ea”. În timpul prezentării, Johansson a remarcat că nu ar fi putut face filmul cu un deceniu în urmă.

“Cred că aș fi putut filma pentru film și acum 10 ani, dar ar fi fost un film foarte diferit”, a explicat ea pentru Variety. “Cred că probabil ar fi fost mult mai mult o caricatură a unui personaj.

Mă simt mult mai complex azi, mă cunosc în primul rând mult mai bine, mă simt mult mai bine în pielea mea și pot explora tot felul de lucruri care sunt incomode pentru oricine și apoi să le transpun pe marele ecran. Simt că sunt o persoană mai puternică prin faptul că mi-am îmbrățișat vulnerabilitatea”, a continuat ea. “Și cred că asta va face ca această versiune a personajului să fie într-adevăr, sper, mai complexă”.

 

Johansson, de asemenea, a vorbit despre regizoarea Shortland. “Cate este regizorul perfect pentru că întotdeauna sapă după acele trăsături de caracter care sunt reale, într-un fel, în actori, ceea ce este brutal de real și onest și transformă orice scenă într-una foarte originală”, a spus ea.

tabu.ro

Tag: , ,