SCANDAL! Natalia Gordienko a DISTRUS o nuntă?! A luat banii și a dispărut - DOVADA

SCANDAL! Natalia Gordienko a DISTRUS o nuntă?! A luat banii și a dispărut - DOVADA Colaj: Kankan.md, Foto: Instagram/Natalia Gordienko

Natalia Gordienko e o artistă care și-a făcut un nume în showbizul de acasă, iar din acest motiv a devenit în scurt timp extrem de solicitată și la evenimentele private. Fie nunți sau cumetrii, vedeta se pare că are un program diferit și asta în funcție de banii pe care îi primește. 

Pe un grup dedicat nunților, o mireasă însă a povestit o situație, care o discreditează pe vedetă. Aceasta povestește că s-a înțeles cu Natalia să-i cânte la nuntă, a luat avansul, însă așa și nu s-a mai prezentat la eveniment. Femeie a împărtășit din experiența ei și le-a sfătuit pe viitoarele mirese să nu o mai invite niciodată pe Natalia Gordienko la nunta lor. 

”Fetelor, vreau să mă împărtășesc cu experiența mea: sâmbăta trecută, 10 iunie a avut loc cel mai important eveniment: nunta noastră. Ca orice moldoveni am vrut să invităm o vedetă cu un colaj muzical. După multe discuții am decis să o invităm pe Natalia Gordienko”... povestește femeie în postarea ei. 

SCANDAL! Natalia Gordienko a DISTRUS o nuntă?! A luat banii și a dispărut - DOVADA Facebook

Comentariile au curs unul după altul, dar și situațiile în care, se pare, artista a mai făcut la fel. Mai mult decât atât, mireasa cu pricina a mai povestit că la câteva zile după nuntă a fost sunată de un bărbat, care s-a dat drept impresarul ei și a spus că Natalia pur și simplu nu a mai vrut să se ducă la acea nuntă. 

SCANDAL! Natalia Gordienko a DISTRUS o nuntă?! A luat banii și a dispărut - DOVADA Facebook

 Nu știm ce a fost defapt la mijloc, cert e că Natalia, după spusele celor care au comentat, și-a cam pătat imaginea de artist. 

Din postările ei de pe Instagram se pare că cum 10 zile aceasta se afla în Antibes, oraș din sud-estul Franței. 

#summertime ☀️❤️

A post shared by Natalia Gordienko (@natalitsa) on

Tag: , , , , , , , ,