SCANDAL înainte de finala Românii au Talent! Un concurent din Moldova a fost ELIMINAT fără să fie anunțat - DETALII

SCANDAL înainte de finala Românii au Talent! Un concurent din Moldova a fost ELIMINAT fără să fie anunțat - DETALII colaj KanKan.md, captură Pro TV

Maxim Prepeliță a ridicat sala în picioare în audiții, la ”Românii au Talent”, de la Pro TV. Bijutier de meserie, fără pregătire muzicală de specialitate, el a atins toate notele piesei ”Caruso” a lui Andrea Bocelli. Cu toate acestea, nu o să-l mai revedem în semifinale.

Maxim Prepeliță a declarat că a fost sunat de la ”Românii au talent” și i s-a spus că este în semifinală. Când a sunat pentru a întreba dacă vine la repetiții pe 17 mai, i s-a răspuns: ”Îmi pare rău. Au fost schimbări. Tu nu mai participi. Ești scos din semifinală. Așa a decis comisia”, a declarat tânărul din Moldova pentru DC News.

Pro TV a venit cu o reacție în acest sens: ”Ținem să menționăm că apreciem talentul domnului Maxim Prepeliță și faptul că a ales să se înscrie în sezonul șapte Românii au Talent. În ceea ce privește regulamentul competiției, ținem să precizăm faptul că în urma preselecțiilor urmează a doua etapă de selectare a concurenților care ajung în semifinalele LIVE. Membrii juriului se întâlnesc și aleg cei 50 de semifinaliști. În urma acestei etape, domnul Prepeliță a fost informat de către echipa Pro TV ca nu a fost selectat pentru semifinalele show-ului.”

Astfel, în vreme ce Maxim Prepeliță declară că a fost sunat pentru a fi anunțat că este în semifinală, PRO TV susține că nu a trecut de proba eliminatori de după audiții.

SCANDAL înainte de finala Românii au Talent! Un concurent din Moldova a fost ELIMINAT fără să fie anunțat - DETALII Video: Pro TV

Tag: , , , , ,