SCANDAL în showbiz! Un artist celebru, acuzat că a SECHESTRAT și ABUZAT SEXUAL șase femei - FOTO

SCANDAL în showbiz! Un artist celebru, acuzat că a SECHESTRAT și ABUZAT SEXUAL șase femei - FOTO Foto: BBC

Celebrul cântăreț R. Kelly este acuzat că ar fi sechestra și abuzat sexual șase tinere femei care ar fi făcut parte din echipa sa de producție muzicală.

Informația a apărut în presă după ce părinții tinerelor fete ar fi depus plângere la poliție pe motiv că cântărețul le-ar sechestra fiicele în proprietățile pe care acesta le deține în America.

SCANDAL în showbiz! Un artist celebru, acuzat că a SECHESTRAT și ABUZAT SEXUAL șase femei - FOTO Foto: blackkudos.tumblr.com

Nu sunt singurele acuzații de acest gen care îi sunt aduse lui R. Kelly. În 2008, el a fost achitat după ce fusese acuzat de pornografie infantilă. În ultimii ani, tratamentul aplicat femeilor care iau contact cu el a fost demascat. Se pare că obișnuiește să filmeze partidele de sex, pe care apoi le arată altor bărbați din anturajul său, potrivit click.ro.

SCANDAL în showbiz! Un artist celebru, acuzat că a SECHESTRAT și ABUZAT SEXUAL șase femei - FOTO Foto: boomsbeat.com

Toate femeile care se apropie de el devin captive și le interzice să mai ia legătura cu prietenii și familia, înlocuindu-le telefoanele mobile cu altele achiziționate de el și sunt supuse la abuzuri fizice.

Tag: , , , , ,