Sanda Diviricean relansează cursul ”Renașterea femeii”! Interviu VIDEO cu psihologul, despre programul care a schimbat viața a sute de femei

Sanda Diviricean relansează cursul ”Renașterea femeii”! Interviu VIDEO cu psihologul, despre programul care a schimbat viața a sute de femei
Sanda Diviricean, psiholog

Sanda Diviricean anunță lansarea unei noi ediții a cursului ”Renașterea femeii”, un program de nouă luni în care participantele se redescoperă din alte perspective, iar unele chiar își iau viața de la capăt. KanKan.md a aflat detalii importante despre curs, într-un interviu video în exclusivitate cu psihologul și trainerul Sanda Diviricean.

”Cursul ”Renașterea femeii” este un maraton de dezvoltare personală, ne-a spus odată o participantă. Femeile încetează aici să mai pune întrebarea ”De ce?”, dar află cum, găsesc soluții și răspunsuri la multe întrebări pe care și le pun.

Este o analogie cu sarcina pe care o poartă femeia. Noi am pornit de la ideea, cum ar fi dacă femeia ar rămâne însărcinată cu ea însăși, și toată această dragoste pe care o oferă celor pe care îi iubește, și-ar acorda-o ei. Asta ar fi fantastic”, declară Sanda Diviricean.

Interviul VIDEO îl puteți vedea mai jos.

Cursul ”Renașterea femeii”, care a pornit în 2007, iar până astăzi a fost de mare ajutor pentru sute de femei, va fi lansat pe 20 septembrie, într-un eveniment ce va avea loc la Sala cu Orgă, de la ora 18:00. Ședințele cursului vor începe pe 22 septembrie șis e vor desfășura la centrul ”Lila”.

Tag: , , , , , , , , , , ,