S-a născut cu sindromul Down, dar a demonstrat că boala poate fi învinsă! E model și toate agențiile o vor

Totul a început după ce mama ei, Rubia Traebert, a postat o fotografie pe Facebook care a strâns peste 1000 de aprecieri într-un timp foarte scurt.

"Totul a început ca o glumă. Am postat o fotografie cu ea pe Facebook și a fost un succes. Ideea a fost de a vedea cât de mult poate inspira și ceilalți copii care suferă de acest sindrom", a spus Rubia, mama tinerei. 

Acum Georgia are zeci de mii de urmăritori pe Instagram, a devenit una dintre imaginile unui important brand de haine și este "curtată" de mai multe agenții de modeling di  Brazilia pentru reclame și apariții în reviste.

“Ni se spune deseori că suntem niște războinice și modele de urmat pentru mame și copii cu nevoi speciale”, a declarat mama. 

 

Georgia s-a născut cu sindromul Down, i-a fost dificil să-și gasească prieteni pentru că la școală toata lumea o evita. A schimbat mai multe instituții de învățământ și din pricina "intârzierilor ei de dezvoltare" oamenii cu care interacționa ajungeau să dispară în cele din urmă. 

Însă, în timp, Georgia a înțeles că tot ce trebuie să facă este să depășească orice prejudecăți și să încerce să ducă o viață normală.

“Sfatul meu este să nu renunți niciodată. Continuă să lupți și să crezi pentru visurile tale pentru că nimic nu este imposibil. Vreau, cred și lupt pentru ca ele să devină realitate”, a mai spus mama. 

Sursă: dailymail.co.uk

Tag: , , ,