Rita Ora a pozat goală pentru coperta unei reviste britanice. Artista și-a înnebunit fanii cu ultima ședință foto

Rita Ora și-a înnebunit fanii cu cea mai recentă apariție pe coperta unei reviste britanice. Complet goală, cântăreața își acoperă zonele intime cu mâinile, iar singurul articol vestimentar pe care îl poartă sunt o pereche de mănuși lungi, până deasupra coatelor.

Rita Ora, în vârstă de 27 de ani, a apărut pe copertă ultimului număr al revistei Clash. În fotografia alb-negru, cântăreața își etalează trupul perfect lucrat și chiar dacă își acoperă zonele intime și sânii cu mâinile, cadrele lasă puțin loc imaginației.

Dacă în fotografiile din interior Rita ora este îmbrăcată, sumar, e drept, dar are totuși articole vestimentare pe ea, în imaginea de pe copertă este complet goală, cu excepția mănușilor.

 

În articolul din revistă, Rita a mărturisit că este foarte fericită că și-a lansat un nou album și a pornit în turneu: „Sunt atât de mândră de primul meu album, altfel nu aș fi aici. Acum sunt doar mai în vârstă și știu mai multe De data aceasta nu se simte altfel; simt doar că sunt mult mai mulțumită și mai încrezătoare’.

 

Rita Sahatçiu Ora s-a născut în data de 26 noiembrie 1990, la Pristina, Kosovo. Este o cântăreață, compozitoare și actriță britanică de origine kosovară.

 

Albumul său de debut, „Ora’ (2012), a debutat pe poziția 1 în Marea Britanie, și conține single-urile number-one „R.I.P.’ și „How We Do (Party)’. După ce a mai ajuns încă o dată pe poziția 1 în topuri cu piesa „Hot Right Now’ în colaborare cu DJ Fresh, Rita Ora a devenit artistul cu cele mai multe single-uri de poziția 1 în UK Singles Chart în 2012.

Rita Ora a demonstrat în repetate rânduri că este lipsită de inhibiții și nu se sfiește să renunțe la haine în pictoriale. Iar anul trecut și-a lansat propria colecție de sutiene pentru care a realizat chiar ea campaniile publicitare.

libertatea.ro

 

Tag: