Rihanna are cel mai bun răspuns la întrebarea privind invitația la nunta Prințului Harry

A mai rămas mai puțin de o săptămână până la cea mai așteptată nuntă a anului. Bineînțeles, cu toții ne întrebăm cine a fost invitat și cine nu. Oare Rihanna va participa la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle? 

După ce am aflat că Prințul Harry și Meghan Markle au fost foarte stricți cu privire la numărul invitațiilor și au fost nevoiți să mai taie din lista, ajungând la doar 600 de invitați, ne-am întrebat cine va participa la mult așteptatul eveniment și cine nu. Știm deja că Barack și Michelle Obama nu au fost invitați la nuntă, deși sunt prieteni apropiați ai Prințului Harry.

Rihanna și Prințul Harry s-au cunoscut în 2016, cu ocazia vizitei lui în Barbados. Bineînțeles, toată lumea a fost curioasă dacă artista a primit o invitație la nuntă și dacă va participa sâmbătă la ceremonia religioasă și la recepțiile de după.

rihanna nunta printul harry
Rihanna și Prințul Harry s-au cunoscut cu ocazia vizitei acestuia în Barbados

Într-un interviu recent, Rihanna a fost întrebată despre nunta Prințului Harry, însă cântăreața nu știa când va avea loc evenimentul. Apoi, reporterița a întrebat-o direct: „Deci nu ai fost invitată?“. „De ce ai crede că aș fi invitată?“, a întrebat, la rândul ei, cântăreața. „Nu știu… l-ai cunoscut pe Prințul Harry“, a răspuns reporterița. „Ok, tu m-ai cunoscut. Crezi că vei veni la nunta mea?“, a glumit RiRi. „Poate“, a răspuns aceasta, înainte să să fie întrebată de Rihanna dacă ar invita-o la nunta ei, „Păi, ai primi o invitație“, a răspuns reporterița deloc convingător.

După zvonuri ce au ținut prima pagină a ziarelor multă vreme, acum știm sigur: mama și tatăl lui Meghan Markle vor fi prezenți la nunta fiicei lor cu Prințul Harry.

În ciuda speculațiilor că Thomas Markle nu va participa la nunta fiicei lui, se pare că acest lucru nu este adevărat. Conform revistei People, tatăl lui Meghan va fi prezent pe 19 mai, la Capela St. George, atunci când fiica sa îi va spune DA Prințului Harry. Mai mult, conform BBC, acesta o va conduce pe Meghan la altar.

glamour.ro

Tag: