Ricky Martin, declarație controversată: ”Sper ca băieții mei să fie gay”

Ricky Martin, declarație controversată: ”Sper ca băieții mei să fie gay”

Cântărețul Ricky Martin a vorbit în cadrul emisiunii TV „The Daily Show” despre copii săi, gemenii Matteo și Valentino. Acesta a făcut o declarație controversată, care i-a adus multe critici arstistului.

Ricky Martin speră ca băieții lui să fie gay

Martin a devenit tatăl gemenilor în anul 2008, afirmând că nașterea lor a fost un moment ce l-a schimbat pentru totdeauna. În același timp, el a spus că speră ca copiii săi să fie gay. „Copiii mei sunt prea mici în acest moment, dar sper să fie gay”, a declarat cântărețul care a subliniat faptul că orientarea lui sexuală l-a făcut să se simtă mai puternic, relatează Eonline.

Această declarație a fost taxată imediat de fanii lui Ricky Martin, care s-au declarat „revoltați”.

 

De ce a decis să spună lumii întregi că este gay

De asemenea, el a povestit și despre momentul în care a decis să spună întregii lumi că este gay. „Prietenii mi-au spus atunci să nu fac asta, toți mi-au spus că nu o să mai am o carieră. Cred că am vrut să le demonstrez  că oamenii mă vor accepta și că viața mea va rămâne la fel. Ceea ce, cred eu, s-a și întâmplat”, a spus Ricky Martin. El a decis să-și facă publică orientarea sexuală abia după ce au venit pe lume gemenii lui.

 

“A fost foarte greu pentru mine să mă rog, să stau de vorbă cu Dumnezeu. Dacă e să ne luăm după regulile religiei mele, să fii homosexual este rău. Știi că nu e bine, așa că te lupți cu tine însuți…”, spunea artistul într-un alt interviu.

 

Cum a reacționat mama lui Ricky Martin când a aflat că fiul ei e gay

Cu ani în urmă, Ricky Martin a fost întrebat cum a reacționat familia lui la vestea că îi plac bărbații. Deschis și sincer, artistul a povestit cum, într-o zi, pe neașteptate, mama lui l-a întrebat dacă este îndrăgostit, dacă iubește pe cineva. ”Da, mama, sunt îndrăgostit. De fapt, am inima frântă”. Mama l-a întrebat, atunci: ”Iubești un bărbat?” ”Da, mamă, e bărbat.”

Răspunsul mamei l-a surprins pe Martin: ”Vino și îmbrățișează-mă. Ești fiul meu și o să fiu lângă tine mereu.”

 

Ce le spune Ricky Martin băieților lui când ei întreabă de ce au doi tați

Căsătorit recent cu partenerul lui, Jwan Yosef, Ricky Martin are o familie de care este mândru. Dar, evident, nu a fost scutit de întrebările incomode ale copiilor săi. ”Copiii mei mă întreabă de ce au doi tătici, iar eu le spun că fac parte dintr-o familie modernă. Este un sentiment de libertatea foarte frumos…”, a declarat Ricky,

Enrique Martin Morrales, cunoscut sub numele de scenă Ricky Martin, a devenit cunoscut în anii 1990 cu piese precum „Livin la Vida Loca” sau „La copa de la vida”. Cântărețul în vârstă de 46 de ani a vândut peste 60 de milioane de albume în întrega lume și a fost recompensat cu două premii Grammy. El a anunțat că este gay în timpul unei emisiuni din 2010 a cunoscutei realizatoarea TV Oprah Winfrey.

unica.ro

Tag: