Renato Usatîi n-are noroc nici în dragoste! S-a despărțit de Sandra Dodon: ”Noi nu putem fi împreună” - VIDEO

Renato Usatîi n-are noroc nici în dragoste! S-a despărțit de Sandra Dodon: ”Noi nu putem fi împreună” - VIDEO colaj KanKan.md
Renato Usatîi și Sandra Dodon s-au despărțit

Încă un primar nefericit în dragoste, în Moldova. După ce Dorin Chirtoacă a anunțat că s-a despărțit de Anișoara Loghin, acum Renato Usatîi, edilul Bălțiului, spune că el și Sandra Dodon și-au dat papucii.

Usatîi n-a vorbit prea mult despre despărțile, explicând că nu vrea să se speculeze prea mult la acest subiect. ”Să fie clar, cu Sandra Suntem doar prieten, nu putem fi împreună”, a declarat politicianul plecat la Moscova, într-un live pe Facebook.

Renato Usatîi n-are noroc nici în dragoste! S-a despărțit de Sandra Dodon: ”Noi nu putem fi împreună” - VIDEO Renato Usatîi, despre despărțirea de Sandra Dodon: ”Noi nu putem fi împreună” sursa. Facebook
Renato Usatîi, despre despărțirea de Sandra Dodon: ”Noi nu putem fi împreună”

Relația lui Renato Usatîi cu Sandra Dodon nu a durat decât jumătate de an. În acest timp, primarul de Bălți nu s-a zgârcit prea mult, când a fost vorba să-i dea cadouri iubitei sale.

I-a dăruit până și o mașină, i-a promis iubire veșnică, iar tânăra a primit nenumărate buchete de flori de la politicianul de 38 de ani.

Tag: , , , , , ,