Renato Usatîi își pierde timpul pe site-uri de karaoke! Ascultă-l cum cântă în engleză o piesă de Grace - VIDEO

Renato Usatîi își pierde timpul pe site-uri de karaoke! Ascultă-l cum cântă în engleză o piesă de Grace - VIDEO colaj KanKan.md, capturi video smule.com
Renato Usatîi pierde timpul pe site-uri de karaoke! Mai jos poți să-l asculți cum cântă o piesă în limba engleză

Dragostea lui Renato Usatîi față de muzică o știm cu toții. Nu odată, politicianul a ieșit pe scenă în timpul concertelor organizate tot de el și a cântat, fie singur, fie alături de artiști mari din Moldova, Rusia, sau alte țări.

Dar se pare că Usatîi are o patimă pentru karaoke. Timpul liber îl pierde pe site-ul smule.com, unde orice om are posibilitatea să cânte în duet cu un artist celebru, piese cunoscute de toată lumea.

A înregistrat și el un duet cu Grace, la piesa ”You Don't Won Me” și s-a lăudat cu isprava.

KanKan.md a găsit și înregistrarea originală a duetului, unde Renato Usatîi cântă dint oată inima piesa celebrei cântărețe.

Cert e că locuitorilor din Bălți, acolo unde Renato Usatîi este primar, nu prea le place faptul că edilul lor are prea mult timp de karaoke. Chiar în video de mai sus, postate de politician, mulți și-au exprimat nemulțumirea că orașul nu se dezvoltă, asta în timp ce Usatîi are timp să se distreze.

Tag: , , , , , , , , , , , , ,