Reîntinerirea vaginului, o nouă operație estetică în trend! Garantează o mai bună calitate a sexului - DETALII

Reîntinerirea vaginului, o nouă operație estetică în trend! Garantează o mai bună calitate a sexului - DETALII
colaj KanKan.md

Rejuvenarea vaginală este o metodă chirurgicală estetică mai puţin cunoscută în comparaţie cu rinoplastia, corecţia buzelor, urechilor, sânilor și liposucţia.

Rejuvenarea presupune modificarea formei şi dimensiunilor vaginului. Defectele anatomice din zona genitală se pot corecta chirurgical cu discreţie, într-un timp scurt de spitalizare şi o reinserţie rapidă socio-profesională.

Este bine de ştiu că prezenţa unor labii mult prea mari sau a unui perineu deschis cu un vagin mult lărgit, pot determina pe lângă aspectul inestetic şi modificări în percepţia actului sexual.

Femeile care au născut sau cele nemulţumite de aspectul zonelor intime pot încerca intervenţiile chirurgicale de remodelare a acestora. Chirurgia genitală la femei are ca scop corectarea diferitelor imperfecţiuni şi modificări ale vaginului rezultate, în general, în urma naşterilor.

Foto simbol

Foto simbol

Activitatea sexuală se poate relua după o lună

Corecţia defectelor se face chirurgical şi presupune o intervenţie chirurgicală la nivelul labiilor mici, labiilor mari, perineului şi vaginului. Operaţia se efectuează sub anestezie generală, fără ca pacienta să simtă vreo durere. Refacerea defectelor este particulară pentru fiecare pacientă, durata operaţiei variind astfel între 30 şi 90 minute. Operaţiile pot corecta şi alte afecţiuni, precum incontinenţa urinară de efort sau prolapsul genital. Postoperator este nevoie de supraveghere în clinică, în funcţie de complexitatea operaţiei, între 1 şi 3 zile, scrie one.ro.

Foto simbol

Foto simbol

Eforturile fizice trebuie evitate în prima lună, la fel şi contactul sexual. Controlul se efectuează la o lună şi abia atunci medicul poate recomanda reînceperea vieţii sexuale şi a activităţii fizice. Ca o regulă generală, eforturile fizice mari sunt permise după 3 luni de la operaţie, când cicatricea postoperatorie este definitivă.

Rezultatele operaţiei sunt spectaculoase atât pentru pacientă cât şi, în egală măsură, pentru partenerul ei sexual. Gradul de satisfacţie al cuplului creşte, sporind astfel bucuriile vieţii în doi.

Tag: , , , , , ,