Reacție dură a Deliei după apariția unei știri despre ea și Loredana. „Nu am să tac”

Loredana Groza, în vârstă de 48 de ani, a fost una dintre artistele din România care au fost invitate să susțină un concert la Festivalul Cerbul de Aur, care a avut loc la Brașov. La rândul ei, și Delia a fost protagoonista unui concert pe scena din Piața Sfatului din Brașov.
După Festivalul Cerbul de Aur 2018, au apărut informații conform cărora delia ar fi avut o ieșire nervoasă pe motiv că nu ar fi fost la fel de bine primită de public precum Loredana Groza.


Delia s-a enervat foarte tare din cauza știrii respective, astfel că a reacționat extrem de dur pe contul său de Instagram.

„Nu-mi doresc să alimentez această minciună grosolană, dar din respect pentru munca noastră și experiența minunată din tot ceea ce a însemnat Cerbul de Au, nu am sa tac.
Și am să vorbesc de fiecare dată când sursele’ vor inventa noi scandaluri’! Rușine pentru această fabulație! Rușine pentru că efectiv nu vă pasă de realitate.

Rușine pentru că ocupați fiind cu invențiile, nu ați putut observa cum oamenii s-au bucurat de un spectacol, cântând alături de mine și stând în picioare până după miezul nopții.

Ps: Nu mai băgați zâzanie între artiști! La noi nu prea ține !!

libertatea.ro.

Tag: