Putin, la conferința cu Dodon: ”Prostituatele noastre sunt cele mai bune din lume” - VIDEO

Putin, la conferința cu Dodon: ”Prostituatele noastre sunt cele mai bune din lume” - VIDEO colaj KanKan.md, capturi RT YouTube

În timpul conferinței comune de marți, dintre președintele Rusiei, Vladimir Putin și președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, primul a avut de comentat și altceva decât subiecte ce țineau de întrevederea lor la Moscova. Putin a vorbit despre un subiect fierbinte în presa americană, adică existența unor imagini ce l-ar compromite pe Donald Trump, în care acesta ar apărea alături de câteva prostituate, în Rusia.

”Trump ar fi venit aici și imediat s-ar fi dus să se vadă cu mai multe prostituate din Moscova. E om matur, mai ales că a condus mulți ani organizația ce se ocupă de concursul Miss World, comunica cu cele mai frumoase femei din lume. Cu greu îmi imaginez că el s-a dus în hotel să se vadă cu prostituatele noastre. Nu neg, prostituatele noastre sunt cele mai bune din lume, dar nu cred că Trump a avut treabă cu ele”, a declarat Putin în timpul conferinței de presă, asta în timp ce omologul său de la Chișinău, Igor Dodon, îl asculta la tribuna alăturată, scrie currenttime.tv.

BBC și BuzzFeed au publicat pe 11 ianuarie câteva documente care ar confirma existența unor ”detalii grafice” despre întâlnirile secrete ale lui Donald Trump cu prostituate din Rusia, în trecut. Site-ul stirileprotv.ro scrie că aceste imagini ar fi fost filmate de serviciile secrete rusești, pentru a-l șantaja pe Trump, se precizează în documente.

Tag: , , , , , , , , , , , , ,